Praktijk Engelen Stralen

Voor bewustwording, inzicht, energetische healing en engelencontact.

Op dit moment zitten wij in een prachtige transformatie. Wij willen daar voluit, vanuit ons hart, van genieten. Vandaar dat wij zijn gestopt met de workshops. De coaching en readings gaan gewoon door, en ook blijven wij met heel veel plezier en passie op de markten staan met onze edelstenenproducten voor advies en inzicht. Wij hopen binnenkort de website hierover aan te passen. 

Heel veel liefs van ons,

Max en Karin

Workshop: Harthealing

Ondersteund door engelen, edelstenen en livemuziek op hartfrequentie 432Hz.


Welkom op de Hart-Healing workshop

Tijdens deze workshop maak je een prachtige innerlijke reis naar binnen, want er is nog zoveel te ontdekken in de energiewereld in en om jou heen!

Heb je ooit goed naar een kastanje bol gekeken? De grote stam, de takken, de bladeren, de bloemen, al deze schatten zitten allemaal in het kleine kastanje bolletje.

Wat ligt er in jou te wachten?


De magische innerlijke reis die je mag gaan ontvangen wordt ondersteund door engelen, opgestegen meesters, edelstenen en live vioolmuziek op de hartfrequentie 432 Hz.

Tijdens de Hart-Healing workshop geven we jou de kans om jouw hart helemaal tot bloei te laten komen. 

Deze Hart-Healing workshop beloofd dan ook een moment te worden om nooit meer te vergeten.


Een cadeau voor jezelf:

Je gaat inzicht krijgen in je ( onbewuste) patronen en in de pijn die je hebt weggestopt. Deze blokkades en pijn mogen worden erkend en losgelaten in het licht en de liefde van de engelen en de opgestegen meesters. Wat je gaat ervaren is een enorme innerlijke kracht en licht die vrijkomt.

In dit licht en in deze liefde zit jouw waarom. Vanuit deze energie ga je een keuze maken. Een keuze die je eigenlijk altijd al hebt willen maken, maar je wist niet hoe…

Het onzichtbare in jouw wacht op jouw…Ga je mee op deze wonderbaarlijke innerlijke reis?


Wie mag je gaan ontmoeten?


Karin van Stralen

Tussen het zichtbare en onzichtbare bevinden zich Leidende krachten, Engelen en Heilige wetten. Engelen brengen je in contact met dit Bewustzijn. Karin heeft als bewustwording- en inzichtcoach contact met deze onzichtbare wereld. Zij zal samen met deze liefdevolle wereld jou naar binnen brengen. Je krijgt daardoor inzichten, ruimte voor verandering en een duwtje in de goede richting om meer vanuit jouw eigen hartenergie te gaan leven.Maxim Semler

Maxim zijn talent is energie* lezen en energetische helings geven doormiddel van magnetiseren en edelsteenbehandelingen. Maxim is net als Karin verliefd op de energie van de edelstenen. Laat gerust na afloop je energie lezen. Laat je verwonderen…Martine Nijenhuis

Sommige musici laten zich op hele bijzondere manieren inspireren als zij muziek maken… Zo maakt Martine muziek terwijl zij is verbonden met het rijk der engelen. Ontroerende mooie muziek met viool improvisaties en verstilde klanken…Martine heeft drie prachtige cd's opgenomen, meer over deze prachtige vrouw vind je op: https://www.facebook.com/MCNijenhuis.


Engelen

We nodigen diverse engelen uit om jou te ondersteunen in jouw persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt inzicht in jouw patronen, er vinden helingen plaats en er komt ruimte voor nieuwe inzichten…We sluiten de avond af met een mooie boodschap van de engelen.


Edelstenen

Het gebruiken van stenen is een eeuwenoude methode om krachten te versterken, angsten weg te nemen en heling te geven. Edelstenen gaan ons ondersteunen. We gaan werken met diverse soorten edelstenen zodat je weer met vernieuwde energie naar huis toegaat. Daarbij ontvang je een energetische reading na afloop.


"Liefde is de krachtigste en nog altijd minst bekende energie ter wereld" Pierre Leifhard de Chardin ( 1881-1955 Priester en filosoof).


Wij beloven je tijdens dit moment onder te dompelen in een bad van liefde.

Heel veel liefs van ons,

Karin, Maxim en Martine


Datum, adres en tijd: zie onze agenda

Bijdrage: 69,- (inclusief gratis energetische reading ter waarde van €15,00, koffie, thee, edelsteenwater en lekkers)


*Uitleg gratis energetische reading / edelsteenadvies

Jij en ik hebben een energetisch veld om ons heen. Maxim kan dit veld voelen “lezen”. Lezen waar er een slechte doorstroming zit of een verstoring. Maxim voelt vervolgens welke edelsteen (exclusief) deze slechte doorstroming of verstoring kan verminder of opheffen. Deze energetische reading is helend om lekker in je vel te komen zitten. Alleen al doordat het energetische lichaam gehoord wordt, kunnen helende effecten optreden. Tijdens deze bijzondere avond krijg je deze energetische reading ter waarde van € 15,00 cadeau.


P.s. Dit wonderbaarlijke moment kunnen we ook bij jouw thuis geven, neem gerust contact op voor meer informatie.

Workshop: Leren pendelen

Het eerste geheim in het leven is dat je de wijsheid van het lichaam volgt…

Ga je mee op deze innerlijke reis?


Tijdens deze workshop leer je communiceren met de pendel. Je leert diverse oefeningen: hoe stel ik een vraag, hoe weet ik of het antwoord juist is? Je mag foto’s ( aub toestemming vragen) of een voorwerp meenemen om “uit te leren pendelen”. Je leert het uittesten waar jouw lichaam op dit moment behoefte aan heeft of wat jouw lichaam niet meer wilt ontvangen. Je leert het uittesten van de juiste edelsteen en welke engel er op dit moment bij jou is of in contact met jou wilt komen. Je gaat heel veel inzichten en innerlijke ervaringen opdoen.

Deze workshop beloofd dan ook een moment te worden van verwondering, heling, vreugde en liefde.

Uitgebreide informatie vind je hier.

Zie de datums onze agenda:

Workshop: Engelen contact & readings geven

Tijdens deze workshop leer je antwoorden horen vanuit je hart en leer je boodschappen doorkrijgen van verschillende engelen. Je leert hoe je een reading kunt geven aan jezelf en aan je medemens met engelenkaarten.

Een inspirerend workshop! Meer informatie vind je hier.

Liefdevolle groet,

Karin en Maxim