Praktijk Engelen Stralen

Voor bewustwording, inzicht, energetische healing en engelencontact.

Op dit moment zitten wij in een prachtige transformatie. Wij willen daar voluit, vanuit ons hart, van genieten. Vandaar dat wij zijn gestopt met de workshops. De coaching en readings gaan gewoon door, en ook blijven wij met heel veel plezier en passie op de markten staan met onze edelstenenproducten voor advies en inzicht. Wij hopen binnenkort de website hierover aan te passen. 

Heel veel liefs van ons,

Max en Karin

Water heeft een herinnering

Wees dankbaar met je lichaam. Praat lief tegen jouw lichaam, want je moet weten dat het water in jouw lichaam je gevoelens ontvangt...

Zeg met HEEL je HART DANKJEWEL voor wat je wel fijn vind aan je lichaam, want liefde brengt nog meer liefde tevoorschijn...

En kijk naar wat je op het punt staat te eten of drinken en voel liefde en dankbaarheid. Zorg ervoor dat je positieve gesprekken voert tijdens het bereiden en aan tafel. 

Als je dankjewel zegt tegen het voedsel en je geeft het liefde verander je de structuur van het water in het voedsel en het effect ervan op je lichaam. Jouw positieve gevoelens van liefde kunnen de structuur van water veranderen, waar het ook in zit. Gebruik die kracht! Je zult versteld zijn hoe anders je je gaat voelen.

Succes je kunt het! Je bent het waard om liefdevol naar jezelf te zijn.