Praktijk Engelen Stralen

Voor bewustwording, inzicht, energetische healing en engelencontact.

Op dit moment zitten wij in een prachtige transformatie. Wij willen daar voluit, vanuit ons hart, van genieten. Vandaar dat wij zijn gestopt met de workshops. De coaching en readings gaan gewoon door, en ook blijven wij met heel veel plezier en passie op de markten staan met onze edelstenenproducten voor advies en inzicht. Wij hopen binnenkort de website hierover aan te passen. 

Heel veel liefs van ons,

Max en Karin

Telefonisch consult

Soms weet je het gewoon even niet meer… Je voelt je niet lekker meer in je vel zitten of je staat opeens voor een keuze…Het piekeren is begonnen…

Een telefonisch consult helpt je om je weer terug te brengen naar jezelf, zodat je weer beter in je vel komt te zitten. Dit zorgt ervoor dat de rust weer terug kan keren. Vervolgens kijken wij samen met de engelen hoe je jouw levensenergie en je passie weer terug kan vinden en je vragen beantwoord kunnen worden. Blijf zo en zo nooit te lang met je zorgen rondlopen, want voordat je het weet is de muis een olifant en komt het je gezondheid niet ten goede.

Wil je graag een afspraak maken?

Bel naar 06-40747464 of laat je gegevens achter op het contactformulier. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

De kosten van een telefonisch consult zijn € 25, - per half uur. De kaarten die getrokken worden tijdens het consult worden naar afloop naar je toe gemaild.