Praktijk Engelen Stralen

Voor bewustwording, inzicht, energetische healing en engelencontact.

Op dit moment zitten wij in een prachtige transformatie. Wij willen daar voluit, vanuit ons hart, van genieten. Vandaar dat wij zijn gestopt met de workshops. De coaching en readings gaan gewoon door, en ook blijven wij met heel veel plezier en passie op de markten staan met onze edelstenenproducten voor advies en inzicht. Wij hopen binnenkort de website hierover aan te passen. 

Heel veel liefs van ons,

Max en Karin

Boodschap voor november met engel Adnachiël

De nachten duren langer en er groeit buiten maar weinig...

Met Adnachiël, de engel van november, kunnen we genieten van de oogst die we hebben binnen gehaald door onze inspanningen eerder dit jaar. En denk dan niet alleen in materialen, maar vooral in wat je ervaren hebt van binnenuit, waar je ontwikkeld bent en gegroeid, en wat dat je hebt opgeleverd. Geniet daarvan en wees trots op jezelf!


Adnachiël spoort ons aan om dankbaarheid te tonen aan hen die ons dit jaar hebben gesteund, ook de deva’s! Het is nu dan ook een goede tijd om alles in de tuin dat dood is op te ruimen( en doe dat deze maand ook eens symbolisch in je eigen leven...) Verzamel ook meteen de zaden voor volgend jaar. Dan ben je een hoeder van de kringloop van het leven en krijg je een diepere inzicht in de noodzaak van de dood voordat we herboren worden om opnieuw te groeien. Alles heeft nu eenmaal een begin en een einde… Probeer niet geforceerd situaties vast te houden ... Laat los en laat de natuur een betere uitkomst ontvouwen en vertrouw op een goede afloop.

Brand deze maand een paarse kaars om Adnachiëls aanwezigheid in je leven deze maand te eren en vraag hem, indien nodig, om extra hulp om je nog meer te verbinden met je innerlijke krachten.


Ervaar je angst?

Angst lijkt onze grootste vijand te zijn, maar het kan ook onze grootste kracht zijn als we de confrontatie aangaan. Als we dat weigeren kan de angst buiten proportioneel worden en gaan we geloven dat we erdoor verlamd raken.

Ga op een rustige plek zitten en concentreer je op de angsten die in je lichaam verborgen lichten. Richt je op één van de angsten tegelijk. Kies er een woord voor, bijvoorbeeld “armoede” als je bang bent dat je geen geld hebt, of “eenzaamheid ”als je het gevoel hebt dat je geen partner kunt vinden. Denk nu aan het tegenovergestelde, bijvoorbeeld “rijkdom” in plaats van “armoede ”of “liefde” in plaats van eenzaamheid. Blijf dat woord herhalen, zeg hardop, zing het, dans erop, schrijft het op plakbriefjes die je overal in je huis en in je auto opplakt. Al snel kom je erachter dat de energie zich aan het veranderd is en zal je merken dat de positieve situatie nu de jouwe is.

En weet....


Wet van Aantrekking...


Weet dat hoe jij je voelt het aantrekkingspunt is van wat je aantrekt in je leven...Het Universum reageert op je gevoelens...

Voel je je leeg, dan zul je nog meer leegte ervaren.

Voel je je overvloedig dan zal je nog meer overvloed aantrekken.

Voel je je gelukkig dan zal je nog meer geluk aantrekken!

Voel je liefde voor jezelf dan zal je nog meer liefde aantrekken.

Wij wensen je een hele mooie maand toe.

Liefs van Karin en Maxim