Praktijk Engelen Stralen

Voor bewustwording, inzicht, energetische healing en engelencontact.

Op dit moment zitten wij in een prachtige transformatie. Wij willen daar voluit, vanuit ons hart, van genieten. Vandaar dat wij zijn gestopt met de workshops. De coaching en readings gaan gewoon door, en ook blijven wij met heel veel plezier en passie op de markten staan met onze edelstenenproducten voor advies en inzicht. Wij hopen binnenkort de website hierover aan te passen. 

Heel veel liefs van ons,

Max en Karin

Engelen en edelstenen voor inzicht en persoonlijke ontwikkeling

Engelen… We zien ze niet maar we horen vaak prachtige verhalen over wonderbaarlijke genezingen, onverwachtse hulp of we ervaren opeens “kracht” van boven…

Engelen… Zij worden vermeld in vele christelijke, islamitische en joodse heilige boeken, de Bijbel, de Koran en de Kabbala.

Engelen… Voor bescherming, voor plezier, voor doorzettingsvermogen, maar ook voor steun in een moment als deze, in de coronatijd…


Wij kwamen op het diepste moment in ons leven, toen wij geen uitweg meer zagen, in contact met de engelen- en edelstenenwereld. Ons leven is door het contact met deze engelen 180 graden gedraaid.

Door de “samenwerking” met deze engelen en edelstenen ervaren wij nu meer plezier in ons leven, krijgen we sneller inzicht in situaties en kunnen wij ons geen leven meer zonder de engelen voorstellen.

Deze ervaring willen wij met iedereen delen!

Deze avond zal dan ook in het teken staan van Aartsengelen en engelen.

Ik deel met jou welke engelen je kunnen beschermen, ik laat je contact maken met de engelen die je helderziendheid helpen ontwikkelen, maar ook met de engel van genezing en van spirituele ontwikkeling.

Je gaat ervaren en je verwonderen…


Edelstenen… Gaan deze liefdevolle avond ondersteunen.

Edelstenen… Zijn een eeuwenoude methode om krachten te versterken.

Edelstenen… Zijn opgebouwd uit dezelfde mineralen als waaruit ons

lichaam is opgebouwd.

Edelstenen… Belangrijk voor onze lichamelijke en geestelijke gezondheid.


Mijn man Maxim geeft met heel veel dankbaarheid edelstenenbehandelingen en energiereadings. Laat gerust na afloop je energie lezen…

Samengevat beloofd het een avond te worden vol liefde en licht, waarna je vol inzichten en vernieuwde energie naar huis toe zal gaan.

De avond wordt ondersteund met live muziek van Martine Nijenhuis.


Datum: wij hopen deze binnenkort weer op de agenda te mogen plaatsen.


Liefdevolle groetjes van ons,

Karin en Maxim

Graag je even aanmelden van te voren via het contactformulier of [email protected]


"De beste en mooiste dingen ter wereld kun je niet zien of aanraken; je moet ze voelen met je hart"