Praktijk Engelen Stralen

Voor bewustwording, inzicht, energetische healing en engelencontact.

Op dit moment zitten wij in een prachtige transformatie. Wij willen daar voluit, vanuit ons hart, van genieten. Vandaar dat wij zijn gestopt met de workshops. De coaching en readings gaan gewoon door, en ook blijven wij met heel veel plezier en passie op de markten staan met onze edelstenenproducten voor advies en inzicht. Wij hopen binnenkort de website hierover aan te passen. 

Heel veel liefs van ons,

Max en Karin

Energie geven aan pijnlijke plekken

Houd je handen voor je gezicht, met je handpalmen naar elkaar toe met ongeveer drie centimeter er tussen. Beweeg ze vervolgens in cirkeltjes langs elkaar, alsof je er een ei tussen houdt. Je zult merken dat je vingertoppen en misschien je handpalmen na een tijdje beginnen te tintelen. Als je tussendoor klapbewegingen maakt zonder dat je handen elkaar raken, zul je merken dat je een soort weerstand tussen je handen voelt. Je hebt je handen als het ware ‘opgeladen’.


Als je nu je linkerhand op je hartchakra legt en je rechter op je rug, op de pijnlijke plek, geef je deze energie en de liefde van je hart en zal je rug eerder helen.