Praktijk Engelen Stralen

Voor bewustwording, inzicht, energetische healing en engelencontact.

Op dit moment zitten wij in een prachtige transformatie. Wij willen daar voluit, vanuit ons hart, van genieten. Vandaar dat wij zijn gestopt met de workshops. De coaching en readings gaan gewoon door, en ook blijven wij met heel veel plezier en passie op de markten staan met onze edelstenenproducten voor advies en inzicht. Wij hopen binnenkort de website hierover aan te passen. 

Heel veel liefs van ons,

Max en Karin

Wat is energie

Vroeger toen ik klein was dacht ik dat energie een pilletje was. Nu weet ik gelukkig beter... En wat kunnen we een boel doen als we in de flow zijn en sprankelen vanuit de natuurlijk Bronenergie. Maar wat is energie?

Energie is onzichtbaar, kleurloos en reukloos. Je kunt het vergelijken met de wind, onze adem, elektra en de liefde. Energie is de Bron van waaruit alles is ontstaan.

Een gedachten is energie. Een gedachten kan daardoor energie geven en energie kosten. Een emotie is energie, ook deze is gevend of kostend.


En zo is ook het leven. Het leven kan je energie geven of ze kost je energie. 

Mijn intentie is om bij ieder sessie, door middel van een korte oefening, jou zoveel mogelijk te laten ervaren hoe het is als je aangesloten bent op de Bron. Ik heb in dit leven namelijk mogen ervaren hoe heerlijk het is als je aangesloten bent op de groei van het Universum. Als je namelijk aangesloten bent gedij je als een bloem of als een boom. Je bent buigzaam op de wind, je kunt tegen een regenstootje of een echte storm en zodra de zon doorkomt zie je daar een prachtig resultaat vol kleur en uitstraling.

Zo is het ook met de mens.

Ikzelf ben heel wat keren “afgeknakt ”met een storm, maar nu kan ik tegen een stootje en blijf ik staan, omdat ik te allen tijde dicht bij mijzelf blijf, bij de Bron, waar al mijn levensenergie vandaan komt. Na deze “ontdekking” gun ik dat iedereen.

Dus of je voor een reading, een inzicht coaching, zielenreis of workshop komt, mijn intentie is altijd om je meer te verbinden met jezelf en meer levensenergie te laten ervaren als toen je de praktijk binnenkwam.