Praktijk Engelen Stralen

Voor bewustwording, inzicht, energetische healing en engelencontact.

Op dit moment zitten wij in een prachtige transformatie. Wij willen daar voluit, vanuit ons hart, van genieten. Vandaar dat wij zijn gestopt met de workshops. De coaching en readings gaan gewoon door, en ook blijven wij met heel veel plezier en passie op de markten staan met onze edelstenenproducten voor advies en inzicht. Wij hopen binnenkort de website hierover aan te passen. 

Heel veel liefs van ons,

Max en Karin

Edelsteenbehandeling van mijn man

Mijn naam is Maxim Semler en ik ben gespecialiseerd in edelstenen en hun werking.

Al jaren pas ik deze kennis toe om lichaam, geest en ziel in balans te brengen. Energetische therapie, edelsteenbehandeling en magnetiseren wordt namelijk al sinds het ontstaan van de mensheid toegepast voor het opruimen van blokkades en het bestrijden van angsten en aandoeningen. Het is een van de oudste en natuurlijkste geneeswijzen.

Hoe werkt dat dan?

Om ons zit een aura ( een energetisch veld) dat een onzichtbaar kopie is van ons lichaam. Hierin kunnen blokkades ontstaan waar we lichamelijk en geestelijke last van kunnen krijgen.

Deze klachten kunnen variëren van moeheid, diverse lichamelijke pijn, zoals bijvoorbeeld hoofdpijn, een stramme rug, slecht slapen, het gemis van levensenergie of passie.


Uitleg behandeling

Voor jouw bezoek aan de praktijk maak ik op afstand energetisch contact met jouw lichaam en dit energieveld. Op die manier neem ik waar, waar de energie niet goed loopt en gebruik ik mijn specialisme in stenen om deze toe te gaan passen tijdens de behandeling.

Tijdens de behandeling herstel ik jouw energieveld met de energie van de stenen en de kosmosenergie die ik doorgeef. Hierdoor worden de blokkades opgeheven en kan het zelf helende vermogen weer herstellen. Na de behandeling neem ik mijn bevindingen met je door en geef ik je tools mee om goed in je vel te blijven zitten.


Resultaat

Je zult direct na de behandeling ervaren dat je “ruimer” in je energievel zit en meer ontspannen bent.

Als je gevoelig bent kun je de werking van deze energetische behandeling voelen. Soms ervaar je een trillende spier ergens in je lichaam, loomheid, een koude trilling, warmte of ontspannenheid. Soms voel je niets… Het is goed zoals het is.


De behandeling vindt plaats (met kleding aan) op een behandeltafel, eventueel onder een heerlijke deken met zachte achtergrond muziek en een rustgevende geur om lekker bij weg te doezelen. Het aantal behandelingen verschilt per persoon. Ik heb ervaren dat de ene persoon één behandeling nodig heeft en de ander bijvoorbeeld drie. Dit is namelijk afhankelijk van de ernst van de klachten.

Behandelingstijd: 1 tot 1¼ uur.

Je kunt hier een afspraak maken of een berichtje achterlaten voor meer informatie.

Ik wens je een heel gezond leven toe.

Hartelijke groet van Maxim Semler

www.stones2heal.nl