Praktijk Engelen Stralen

Voor bewustwording, inzicht, energetische healing en engelencontact.

Op dit moment zitten wij in een prachtige transformatie. Wij willen daar voluit, vanuit ons hart, van genieten. Vandaar dat wij zijn gestopt met de workshops. De coaching en readings gaan gewoon door, en ook blijven wij met heel veel plezier en passie op de markten staan met onze edelstenenproducten voor advies en inzicht. Wij hopen binnenkort de website hierover aan te passen. 

Heel veel liefs van ons,

Max en Karin

Interactief bedrijfsuitje

Karin van Stralen & Maxim Semler


Zij verzorgen al meer dan 18 jaar zingevende spirituele cirkels en workshops. Deze bijeenkomsten zijn momenten die je even stil laten staan. Je even pas op de plaats laat maken en je opnieuw met jezelf verbinden door aandacht te geven aan je gevoel. Jouw innerlijke ik. En dat doen zij niet alleen! Deze momenten worden gevoed door het onzichtbare kwantumveld van engelen- en edelstenenenergie.


Wat zeg je?


Zij beloven je een moment om nooit te vergeten en vol van inzichten. Momenten die de geest tot rust brengt en je hart (weer) opent.

Hun dagelijks werk

Karin werkt in het dagelijks leven als spiritueel spreekster, bewustwordingscoach en engelenmedium. Dit doet zij in haar praktijk in Hoorn en Volendam. Karin is een kei om haar medemens weer in zijn of haar eigen kracht te zetten!


Maxim werkt in het dagelijkse leven als Reikimaster en edelsteenbehandelaar.

Zijn specialisatie is om energie/atmosfeer die uit balans is weer in balans te brengen van zowel lichaam als woon- en werkplek. Dit alles met behulp van onder andere magnetiseren, mineralen, edelstenen en engelen.

Samen verzorgen zij workshops en interactieve lezingen op locaties door het hele land.


Spirituele bijeenkomst/uitjes voor de zakelijke ondernemer

Zakelijk leiderschap, succes en spiritualiteit. Gaat dat samen? Ja! Sterker nog, jouw spirituele ontwikkeling heeft een enorme positieve invloed op jouw zakelijk succes. Veel mensen denken dat spiritualiteit zweverig is. Het is maar net hoe je er naar kijkt.


Spiritualiteit: ‘Het geheel van mentale activiteiten en processen waardoor wij bewuster worden van de dieperliggende, niet-direct waarneembare maar toch heel belangrijke aspecten van de werkelijkheid’

Een spirituele bijeenkomst verzorgd door Karin & Max levert inzichten, bewustwording en energie op. Dit onder andere door te:

  • leren bewuste positiviteit in te zetten én in te ervaren wat dat oplevert tijdens het werk;
  • leren hoe je direct meer levensenergie gaat ervaren én hier bewust van te zijn;
  • leren een diepere verbinding te krijgen met je gevoelslichaam;
  • leren hoe levensenergieën kunt opwekken vanuit ander bronnen;
  • leren aanwezig te zijn vanuit kracht en kwetsbaarheid, in plaats vanuit bijvoorbeeld een slachtofferrol;
  • leren werken vanuit je hart en met passie.

Al met al een andere ontmoeting met het leven dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden!


Hoe doen zij dit?

Vooral op een speelse en interactieve manier.

Zij maken je bewust van het onzichtbare veld zoals bijvoorbeeld elektra. Maar ook je gevoelslichaam en nog vele andere onzichtbare velden van energieën om je heen. Zij delen voorbeelden en gaan daadwerkelijk met je oefenen hoe je kunt verbinden met de energieën van de engelen en edelstenen. Maar ook inspirerende oefeningen hoe je gedachtenkracht kunt inzetten voor meer levensenergie en plezier in het dagelijkse leven.

Deze ondernemers gingen jou voor

Anneke eigenaresse van tankstation HGA en het Gezonder Alternatief te Alkmaar schreef het volgende.

Lieve Karin en Maxim

Wat een geweldige fantastische middag hebben jullie verzorgd. Hoewel de afrondingstijd 17.00 uur was, konden alle aanwezige deze fijne ervaring moeizaam loslaten en werd het bijna 1 uur later. Geeft aan dat iets wat heilzaam voelt zich niet laat dwingen aan tijd. Heel veel dank en Onvoorwaardelijke Liefde zend ik jullie,

Anneke Hoogewerf.

T.O.V. Texels Ondernemende Vrouwen

Word je zomaar uitgenodigd op het mooie eiland Texel bij de T.O.V.! Na een druk zomerseizoen wilde de vrouwelijke Texelse ondernemers het seizoen afsluiten met een betekenis vol moment, en of Karin & Max daarvoor konden zorgen? Daar zaten ze dan, met 38 dames. De meeste waren zich nog niet bewust van de natuurwetten om zich heen. Noch hadden zij bewuste ervaringen opgedaan met hun gedachtekrachten of met de edelstenen- en engelenwereld. Er werd gelachen en gehuild, er werd bewonderd en verwonderd. Maar vooral genoten! Het werd een inspirerende avond om nooit meer te vergeten.

Kasteel Gronsveld, Limburg

Een uitnodiging om te komen spreken in een kasteel is natuurlijk wel heel bijzonder! Niet alleen het kasteel en de omgeving waren inspirerend, ook het thema;

Bezield ondernemen.

Er waren diverse ondernemers aanwezig die meer vanuit hun ziel wilden gaan werken en ondernemen. Zij wilden een flow vanuit passie genereren. Nou dat is gelukt! Wat een fantastische avond is het geworden. Iedere ondernemer kwam door de interactieve oefeningen tot mooie inzichten en men vertrok geïnspireerd naar huis.

Willy en John heel veel dank voor deze prachtige opdracht.

Bibliotheek Kennemerwaard locatie Bergen

Deze ochtend stond voornamelijk in het teken van de engelen om ons heen. Hoe maak je contact met ze? Maar ook hoe maken we ons denken rustiger? Hoe kunnen we ons meer verbinden met ons innerlijk. Met onszelf. Er kwamen vele vragen uit het publiek en dat resulteerde in fijne, interactieve oefeningen met elkaar waarin zij diverse engelen hebben mogen ontmoeten en waarin hun geest tot rust kwam. Wat hebben ze genoten!

Heel veel dank Bibliotheek Kennemerwaard te Bergen voor deze mooie en inspirerende ochtend die zij voor jullie mochten verzorgen.

Handboekbinderij Ton van der Leeden te Bergen

Toen gingen Karin en Maxim terug in de tijd… In een fantastische ruimte waarin het verleden, de spirituele wereld en de toekomst samenkomen… Wat hebben ze genoten daar, en wat waren zij dankbaar dat zij hun medemensen bewust mochten maken van hun eigen Bron energie, de engelen en de edelstenenwereld om hun heen.

Hopelijk vinden vele mensen de weg naar deze bijzondere boekbinderij voor een inspirerende lezing of workshop.

http://www.handboekbinderij-vanderleeden.nl

Basisschool De Wingerd, Zwaag

Samen met de leerlingen van groep 7 namen ze het onderwerp voelen en beleven onder de loep. Wat is dat nou eigenlijk ‘voelen’. En welk gevoel geeft ons lekker energie? Net zolang tot ze zich allemaal goed voelde, zodat zij weer lekker in hun vel kwamen te zitten. Want Einstein riep het al: "De beste en mooiste dingen ter wereld kun je niet zien of aanraken; je moet ze voelen met je hart" En wat gingen er weer een boel hartjes open deze ochtend.

Bibliotheek Kennemerwaard locatie Castricum

Wonderen bestaan! Iedere keer weer, blijven Karin & Max zich verbazen hoe mooi de natuurwetten werken in het Universum en hoe wij met zijn allen hier gebruik van kunnen maken. Bij deze lezing kwam de één moe binnen, de ander wist het gewoon even allemaal niet meer in het leven en weer de ander was gewoon nieuwsgierig naar wat Karin & Max te delen hadden voor meer innerlijk geluk en levensenergie. Aan het einde van deze lezing zaten er gewoon andere mensen! Sprankelend, krachtiger en dankbaar.