Praktijk Engelen Stralen

Voor bewustwording, inzicht, energetische healing en engelencontact.

Op dit moment zitten wij in een prachtige transformatie. Wij willen daar voluit, vanuit ons hart, van genieten. Vandaar dat wij zijn gestopt met de workshops. De coaching en readings gaan gewoon door, en ook blijven wij met heel veel plezier en passie op de markten staan met onze edelstenenproducten voor advies en inzicht. Wij hopen binnenkort de website hierover aan te passen. 

Heel veel liefs van ons,

Max en Karin

Amazez (Amethist met Azeztuliet)

Dit zeer zeldzame en bijzonder kristal in de kleuren van violet en wit is een combinatie van Amethist Azeztuliet. Het heeft de hoogste vibratie van de Violette straal van alle Amethist soorten. De Azeztuliet is geprogrammeerd om spiritueel licht in de aarde te gronden. Amazez grond daardoor de hoogste energieën in het menselijk lichaam. Brengt licht in alle chakra’s en subtiele energie-lichamen en aura zodat het trillingsniveau blijvend verhoogd wordt. Bij je gedragen zorg het ervoor dat je aura in een zuivere en gezonde staat blijft. In een omgeving geplaatst zorgt het voor een fijne atmosfeer. Deze stenen brengen niet alleen licht, ze houden ook het donker op afstand. Het kristal van de ultra violette zorgt ervoor dat negatieve gedachten, entiteiten en blokkades weggaan alsof het niets is. Het zuivert daardoor het hele lichaam en vult het met zegeningen. Daarnaast is de belangrijkste eigenschappen van de Amazez het openen van de eigen ziel en het implementeren ervan in het lichaam. De steen helpt dus bij de echte eigen ik vinden en voortaan vanuit liefde en geluk te leven. Amazez helpt oude patronen te doorbreken, verhoogt je bewustzijn en opent je hart als je dat op slot hebt zitten en laat je een worden met jezelf. Dit is ook een fantastisch kristal voor healers omdat het lichaam krachtig wordt gereinigd en zwakke plekken in balans worden gebracht. Ook maakt het grijze gebieden in de aura weer helder en doet het je Goddelijke Blauwdruk ontwaken waardoor je heelheid op alle niveaus kunt bereiken. Amazez is daardoor een perfect instrument voor etherische chirurgie. De genezer kan ermee alle vormen van negativiteit zoals aanhechtingen, negatieve gedachten en entiteiten verwijderen, zowel onbewuste negatieve programma’s meegenomen uit vorige levens als negatieve ervaringen uit dit leven. Omdat Amazez je aura reinigt kun je gemakkelijker bewust in contact komen met hogere wezens zoals Gidsen en Engelen. Omdat dit kristal je trilling verhoogd helpt het je gemakkelijker met uittreden. Ook is het behulpzaam bij sjamanistische reizen naar de bovenwereld. Dit kristal vergroot alle paranormale gaven, de intuïtie en creatieve inspiratie.

Amazez activeert krachtig de “Mond van God” chakra, die zich op de top van de ruggengraat aan de achterkant van het hoofd bevindt. Dit is een extreem belangrijk punt in het energielichaam en is de bron van vele mystieke ervaringen. Het is verbonden met onze oudste hersenen die een spiritueel kanaal zijn voor de rijzende kundalini. Het wordt zo genoemd omdat via deze poort, als de omstandigheden goed zijn, de adem van God in ons stroomt, waardoor we verlichting kunnen bereiken. Voor dit doel kun je het beste 2 kristallen gebruiken, eentje gehouden op het 3e oog en eentje om het “Mond van God” punt. Dit is echt een Ascensiekristal, een steen van het nieuwe bewustzijn en zijn aanwezigheid is voor ons een zegen. Een edelsteenbehandeling met divers Amazezen is dan ook een zegening voor het menselijk lichaam, de ziel en de geest.

Exrta informatie:

De frequentie van deze krachtige steen maakt connectie met alle chakra’s tegelijk, maar heeft een extra sterke connectie met het derde oog, je intuïtie/ 6e chakra, de kroon, je overgave en geloof/ 7e chakra en de zonnevlecht, gevoelswarmte/3e chakra.


Vindplaats: Madagaskar en Canada.


Daarbij hadden de Azez Engelen al voorspelt dat er azeztulieten (energie van het naamloze licht) op alle continenten van onze aarde gevonden zouden gaan worden waardoor het ascensie proces van onze aarde versneld wordt.


Uitleg de aanwezig Azeztuliet in de Amazez.

Azeztuliet een zeldzame vorm van bergkristal met een ongewoon en onregelmatig groeipatroon. Azeztuliet is vernoemd naar de Azez, een groep bijzondere engelen.Dit kristal bevordert de spirituele ontwikkeling, vergroot het bewustzijn, bevordert meditatie en zorgt voor een krachtig energetisch schild om het lichaam. Azeztuliet stimuleert de opgang van de Kundalini energie. Het kristal kan oude patronen doorbreken en emotioneel zeer reinigend zijn. Dit kristal kan dan ook zeer krachtig werken. Het kan daarom in het begin tot onplezierige bijverschijnselen leiden. Azeztuliet is alleen aan te raden voor mensen die al een zekere mate van spirituele ontwikkeling achter zich hebben en kan hen grote stappen vooruit helpen bij hun spirituele ontwikkeling.


Uitleg de aanwezige Amethist in de Amazez.

Amethist heeft een hoge vibratie en sommige mensen merken dat de amethist hun een “oppepper” geeft die lijkt op die van cafeïne. Het is een krachtig kristal voor het openen van het derde oog en de kruinchakra, dat de energiebasissen zijn voor helderwetendheid.

Het helpt je contact te maken met hogere energieën en gidsen en duidelijke informatie te ontvangen van de universele God, of het collectieve onderbewuste. Dit kristal heeft ook een positieve werking op de bloedsomloop, bloedsamenstelling, hart en vaten, huidklachten, concentratie en gevoel van compassie.

Helpt om de stilte in jezelf vinden, acceptatie van verlies en geeft wilskracht. Geeft inzicht en helderheid in je slechte gewoontes en gevoelszaken Dit prachtige kristal helpt je ook met het verminderen van je hoofdpijnen, migraine, whiplash. Kan helpen bij slapenloosheid, nachtmerries, diabetes, slecht werkende alvleesklier, stress en zenuwachtigheid. Amethist heeft een prachtig veld met lichtenergie om zich heen. Deze kunnen je aura en je ruimte reinigen en beschermen. ( Als de steen groot genoeg is voor de ruimte)


Aanschaf Amazez.

Je bent van harte welkom om een mooie voor jezelf uit tekomen zoeken in onze praktijk, maar we willen je haar ook toesturen.

Stuur dan even een mailtje naar: [email protected] met het gewicht. Ik stuur je dan een factuur en zodra het geld is bijgeschreven stuur ik je dit bijzondere kristal meteen toe.


We hebben er helaas nog maar 4 op voorraad... Rechts boven en rechts onder zijn verkocht inmiddels.


Deze prijzen zijn exclusief verzendkosten van 6,95.


Wij wensen je heel veel liefde, inzicht en inspiratie toe met dit mooie kristal.

Liefs van Karin en Maxim