Praktijk Engelen Stralen

Voor bewustwording, inzicht, energetische healing en engelencontact.

Op dit moment zitten wij in een prachtige transformatie. Wij willen daar voluit, vanuit ons hart, van genieten. Vandaar dat wij zijn gestopt met de workshops. De coaching en readings gaan gewoon door, en ook blijven wij met heel veel plezier en passie op de markten staan met onze edelstenenproducten voor advies en inzicht. Wij hopen binnenkort de website hierover aan te passen. 

Heel veel liefs van ons,

Max en Karin

Akasha-kronieken

Wat zijn de Akasha-kronieken?

De Akasha-kronieken zijn een bewustzijnsdimensie waarin de vibratie van elke ziel en reis ligt opgeslagen. Het bevat informatie over het verleden, heden en de toekomst van iedereen. Alle handelingen, gedachten, intenties en emoties van je huidige leven en van je andere "levens" zijn hierin opgeslagen Dit bewustzijns-trillingslichaam is overal geheel aanwezig en altijd, waar ook ter wereld, volledig toegankelijk. Als zodanig vormen de kronieken een op ervaring gebaseerd kennislichaam dat niet alleen alles bevat wat elke ziel in de loop van zijn bestaan ooit heeft gedacht, gezegd en gedaan, maar waarin ook alles ten aanzien van zijn toekomstige mogelijkheden is vastgelegd. Wetenschappelijk gezien is het een fijnstoffelijke energie met een hele hoge frequentie waaruit alles dat bestaat is ontstaan. Het Universum, de planeten, de aarde, mensen, dieren, planten, het hele leven dus.

In die vibratie ligt iedere zielenreis opgeslagen, het is de Universele bibliotheek, het levensboek. Alle ervaringen, gebeurtenissen, gedachtes en emoties liggen hierin vastgelegd. De volmaakte blauwdruk van iedere ziel is hierin dus te vinden…

Deze Akasha-kronieken worden bewaakt door de Heren van de Kronieken, een groep niet-fysieke lichtwezens. Ze werken samen met de Meesters, Leraren en Dierbaren.

De verbinding vindt plaats doormiddel van een speciaal gebed.


Betekenis woord Akasha

Akasha is een Sanskriet woord dat betekent: “Schitterend”, “Schijnend”, “Lichtgevend”. Het duidt op de kosmische geest-substantie, het “reservoir” van het ZIJN en van de wezens.

In “ Het oude testament” wordt er verwezen naar de “kosmisch wateren”, universele en substantiële ruimte, de primaire substantie waaruit alle dingen worden gevormd. Het is het eerste stadium van de kristallisatie van de geest…

Wat bijzonder allemaal hè ….


Een Akasha reading

We beginnen de reading met een Lichtzuilmeditatie. Vervolgens open ik de Kronieken. We gaan in dit proces van een “normaal” menselijke bewustzijn over naar het goddelijke universele bewustzijn. Na het openen van de kronieken vertel je jouw verhaal, jouw probleem waar je graag hulp bij zou willen hebben. Vervolgens vraag ik aan de Meesters, Leraren en Dierbaren om informatie die jij op dit moment nodig hebt. De antwoorden en inzichten die je dan ontvangt zijn afkomstig uit jouw levensboek, jouw kronieken. Tijdens deze reading verplaatst tevens het licht uit de Akasha-kronieken zich naar energievelden die bij jou vastzitten om heling te geven.

Maar nog even voor de duidelijkheid… Het is geen toekomstvoorspelling een Akasha reading. Het is een diep inzicht krijgen in je huidige situatie, zodat je keuzes kunt gaan maken op zielsniveau die bij jouw blauwdruk past, en om daarbij heling te krijgen zodat er energetisch een verschuiving kan plaatsvinden naar meer licht en liefde in jouw leven. Dit alles zet je terug in je kracht. Na de sessie is het dan ook belangrijk om even nog tijd voor jezelf vrij te houden zodat de informatie kan in werken op een dieper niveau.


Wanneer een Akasha reading?

  • Je bent spiritueel ontwikkeld en je bent er klaar voor om situaties op een andere manier te gaan aanpakken dan op het aardse.
  • Je wilt inzicht krijgen in je patroon en deze doorbreken.
  • Je loopt steeds vast en wilt het nu anders gaan doen, maar je weet niet hoe.
  • Je voelt dat “iets” je in de weg zit, maar je weet niet wat.
  • Een diep verlangen naar meer verbondenheid met jezelf.

Wat een boel informatie hè lief medemens?

Als je dit leest word je je waarschijnlijk al bewust dat healing en inzicht op een diep niveau bereikbaar is en dat er altijd hulp is voor iedere situatie en ieder probleem. Je bent van harte welkom om deze, onder het licht van de Akasha-kronieken, in te zien.

Deze persoonlijke sessie duurt gemiddeld 90 minuten.

Prijs: € 90, -


Als je deze reading wilt boeken wil ik de volgende gegevens van je hebben: Je voornaam, achternaam, geboorteplaats, wanneer en hoe jouw probleem of situatie is ontstaan, (mocht je dit herinneren in dit leven).

De Akasha reading is op afstand mogelijk, dus je hoeft er je huis gelukkig niet voor uit! Als ik je gegevens heb doorgenomen boek ik een bel- of een Skype afspraak met je in.

Een afspraak maken en jouw gegevens toesturen kan via: [email protected] of door het contactformulier in te vullen.


Ik wens je een prachtig en gezegend leven toe.

Liefs van mij,

Karin van Stralen